top of page

Föreläsning om koherens

MeraFlow

& hjärtats intelligens

Hjärtats väg till ny energi
 

Det senaste från forskningsinstitutet HeartMath® som visar att hjärtat är mer intelligent än vi trott och att FLOW är ett mätbart tillstånd som har med hjärta och känslor att göra!

 

Hjärtat synkroniserar allt i hela kroppen. Du får lära dig hur du kan bli mer samstämmig och få mer inre balans.

Bli ditt absolut bästa jag!
 

När vi upplever behagliga känslor så blir hjärtrytmen samstämmig, när vi upplever obehag så blir det en kaotisk rytm i hjärtats slag.

 

Vid samstämmig hjärtrytm - ett tillstånd då vi samtidigt har en behaglig känsla - producerar kroppen bland annat tillväxthormonet DHEA –  även kallat ungdomshormonet DHEA. Då har vi flödande energi, det känns lätt och kroppen återhämtar sig. Små barn är mestadels i detta tillstånd helt naturligt.

Marie har hållit föreläsningar på bl.a:

Guteskolan

Pensionsmyndigheten Visby

Nybergs Entreprenad

SEB HK Stockholm

Karolinska Institutet

Hansa Utbildning

Rotary

Stenkyrka Församling

Hälsans Hus

Hur är det möjligt?
 

Du kommer att bli förvånad över det du ser - och ännu bättre - det är mätbart i din kropp. Vi visar live!

 

Med hjälp av emWave - ett återkopplingsprogram - demonstrerar Marie hur du kan börja bygga upp ditt bästa tillstånd. Du får både vägledning och direkt feedback på att du är på rätt väg,

När du mår bra på insidan - får du bättre upplevelser av det utanför.

När du skiftar tillstånd på insidan så upplever du det utanför dig på ett mer positivt sätt. Du kan skapa mer av det du vill till framåt utifrån din ökade medvetenhet, tanke och känsla. Du gör mindre fel och misstag, och har ett bättre fokus, som kommer ur lugn och balans. Synkronicitet och FLOW är alltså mätbart, och går att träna upp, precis som en muskel!

 

Med denna föreläsning kommer du lära dig hur du själv skiftar tillstånd på insidan, och med enkla verktyg kan du lättare hitta  tillbaka till FLOW och samstämmighet i hela din kropp. Återhämtningen blir många gånger starkare i ett samstämmigt tillstånd och energi byggs upp i din kropp.

Kontakta Marie för info om aktuell föreläsning

Välkommen att ta kontakt om du önskar bjuda in Marie att föreläsa på eget event

bottom of page