© 2018 by MeraHjärta

7-14 oktober 2018

YOGA AT THE BEACH

Estepona Spanien

Är du 50 + och känner att det är dags att ta en paus från vardagen och investera i dig själv för några dagar? Häng med oss på en träningsvecka till Estepona i Spanien med yoga och medicinsk träning för att få en energiboost inför hösten – på riktigt!


Både yogan och träningen stärker kroppen fysiskt genom att belasta muskler och skelett, stretching, öva balans och öka vår medvetenhet kring vårt andetag. Under veckan kombinerar vi olika typer av yoga med medicinsk träning som tar dig till nya nivåer i din träning, hälsoutveckling och livsstil.

Välkommen att följa med hälsar,
Marie, Silvana och Nicklas

Värd: Kroppskontrollen.se i samarbete med Solresor

Instruktörer

Nicklas Ländqvist

Medicinsk tränare 

Nicklas är f.d landslagsgymnast där han representerade både Sverige och Island vid flertalet stora internationella tävlingar som NM och EM samt internationella tävlingar i Aerobics. Nicklas har arbetat som personlig tränare sedan början av 2000-talet. Hans erfarenhet och breda repertoar inom träning och kost har gjort honom till en flitigt anlitad tränare både nationellt och internationellt inom Medicinsk Träning och som Föreläsare. Han har specialiserat sig på anatomin i rygg/mage/bål samt bäckenbotten och hjälper idag många människor att bli mer starka, rörliga och smärtfria. Sedan 2014 är träning med seniorer samt personer med övervikt blivit en alltmer större målgrupp. 

Nicklas är bl.a utbildad Fys-tränare och personlig tränare på Bosön (Sveriges riksidrottscentrum för idrott) men även kostrådgivare.

Marie Stilling

Kundaliniyogalärare -Zonterapeut 

Silvana Stenström – Viryayoga och Yinyogalärare

Marie Stilling har under 30 år varit intresserad av hälsa och naturlig läkning. Hon är zonterapeut och yogalärare samt kunnig inom kost och näring. Maten som medicin och den japanska filosofin om yin och yang som omfattar allt i våra liv kan hon mycket om. 
Andningen och yogan gör oss lugna och närvarande i nuet och hon har under 10 år haft yoga för seniorer. Yoga är att lyssna inåt och komma i mjuk balans på insidan. Alla kroppar kan - man behöver inte vara vig. Livsyoga är hennes form och hon leder mjukt och varsamt oss till mjukare kropp och lugnare sinne.

 

MeraHjärta är namnet på hennes verksamhet och att vara i sitt hjärta är det vi längtar till allihop. Yogan är en fin väg dit.

Silvana har arbetat med yoga sedan 2012 i Åkersberga.

Hon hjälper människor som önskar hitta balansen i livet,andning, närvaro, rörlighet, koordination och styrka. Hennes passion är att se helheten och att ge människor verktyg för att må bra.