UPPLEV JUICE PLUS+®

ETT LIV FULLT AV MÖJLIGHETER

Det är inte alltid så lätt att få i sig tillräckligt med frukt och grönsaker i den moderna stressiga vardagen. Därför vill vi på Juice PLUS+ göra det så lätt som möjligt för dig. Våra produkter överbryggar klyftan mellan vad vi bör äta varje dag och vad vi egentligen äter varje dag.
 

Juice PLUS+ har koncentrerat de bästa delarna av 30 olika sorters frukt, bär och grönsaker i form av en kapsel som är lätt att ta. Detta innebär att du får i dig all kraft som de värdefulla fytonäringsämnena, vitaminerna och mineralerna innehåller. Samtidigt tillgodogör du dig nyttiga antioxidanter – som är särskilt värdefulla för din inre och yttre skönhet.

​JUICE PLUS+ I KORTHET

Juice PLUS+ framställs av koncentrerade frukter, bär och grönsaker som bereds direkt efter att de har plockats.

Juice PLUS+ är fritt från

  • gluten

  • laktos

  • artificiella aromämnen och färgämnen

  • kemiska stabiliseringsmedel

Se video

HÄLSOSAM LIVSTIL

Fyll på med energi så orkar du mer hela dagen. Med Complete ger du din kropp det allra bästa och får ut mer av ditt liv.

Våra shaker, barer och soppor passar en aktiv livsstil.

 

De är perfekta när du är på språng, idrottar eller reser och ger dig alla viktiga mineraler och vitaminer du behöver. Complete går dessutom snabbt och lätt att göra i ordning. Så du behöver aldrig göra avkall på dina principer oavsett var du är.

 

Complete shaker, barer och soppor ersätter en hel måltid – och till ett rimligt pris dessutom!

Prova Complete by Juice PLUS+
Se
video 

GRATIS JUICE PLUS+ TILL DITT BARN om DU ÄTER

Få Juice PLUS+ GRATIS åt ditt barn  och notera vad ditt barn äter FÖRE och EFTER studien. Notera även eventuella livsstilsförändringar.

 

Detta erbjudande gäller för föräldrar som för närvarande använder sig av Juice PLUS+. Detta betyder att ni båda får tillgång till det bästa som frukt och grönsaker har att ge.

 

Ett oslagbart erbjudande som ni kan utnyttja i upp till fyra år. Barn och ungdomar från 4 till 21 år får lov att delta.

© 2018 by MeraHjärta