top of page
288262574_10229022228163959_3790094489194853460_n.jpg

Om mig

Hej, mitt hälsointresse började redan som 20- åring då jag förstörde min mage och min kropp i restaurangbranschen. Jag insåg att jag behövde ta hand om mig själv bättre och började studera friskvård på Friskvårdsutbildningen på Grimslöv i Växjö. Sedan följde många år av exprimenterande och sökande av olika vägar. Det som har stannat hos mig är det jag älskar mest och som tycker är mest kraftfulla i sin enkelhet.

Yogan, den makrobiotiska kosthållningen, zonterapin, och allt som har med andning att göra, vårt enklaste redskap vi har med oss hela tiden, som är nr 1 för att hitta balans och må bra.

Jag är alltså kundaliniyogalärare och zonterapeut, nyligen utbildad i Ayurvedisk ansikts och huvudmassage, föreläser om flow och utbildar/coachar den som beöver att hitta koncentrerad återhämtning, lära sig andas och att bygga upp god självläkning.

 

Mat som medicin har alltid legat mig varmt om hjärtat, och jag har lagat mat med filosofin om Yin och Yang under 30 år. Jag levde länge på en sådan kursgård och har haft många matlagningskurser och är utbildad inom den makrobiotiska filosofin och matkonsten.

 

För att kroppen ska kunna vara frisk och självläkande föreläser jag om och rekommenderar Juice PLUS - Rawfood i kapslar. Vi är många hälsocoacher som tillsammans delar med oss av en av de främsta, renaste och mest studerade wholefoodprodukterna i världen. 

Frukt, grönsaker och bär i kapslar är det bästa jag stött på under mina år inom hälsa. Läs gärna mer, det är viktigt att kroppen får näring idag.


Marie Stilling

bottom of page