© 2018 by MeraHjärta

VAD ÄR JUICE PLUS+®

SOM RAW FOOD FAST ENKLARE

Juice PLUS+ har koncentrerat de bästa delarna av 30 olika sorters frukt, bär och grönsaker. Du kan nu dra fördel av nyttiga fytonäringsämnen, enzymer, vitaminer och mineraler. Du kommer också att vara optimalt försedd med kraftfulla antioxidanter som är viktiga för ditt välbefinnande. 100% av tillskottet absorberas och tas upp av kroppen.

Alla ingredienser i Juice PLUS+ plockas när de är fullmogna. Du får alltså jordbruksprodukter av högsta kvalitet direkt från gårdarna. Med procedurer för råsaftpressning och torkning avlägsnas vattnet och oanvändbara beståndsdelar och koncentrerar varsamt växtmaterialet. Det innebär att så många näringsämnen som möjligt behåller sin naturliga form.

 

Juice PLUS+ är fritt från

  • gluten

  • laktos

  • artificiella aromämnen och färgämnen

  • kemiska stabiliseringsmedel


Juice PLUS+ har under 25 år studerats av de främsta forskningsinstitut i hela världen. Idag finns 38 oberoende publicerade studier gjorda i Gold Standard, och fler är på väg. Se en video om vad forskningen visar att Juice PLUS+ gör i kroppen.

 

Juice PLUS+-kapslarna står under ständig tillsyn av 
SGS INSTITUT FRESENIUS.

VARFÖR FRUKT OCH GRÖNSAKER ÄR VIKTIGT

MER BRÄNSLE I DITT AKTIVA LIV

Frukt och grönsaker förser kroppen med viktiga fytonäringsämnen, vitaminer och mineraler. De bör ätas varje dag. De är bra för hälsan och du kommer att trivas bättre med dig själv. Experter rekommenderar fem portioner frukt och grönsaker om dagen. Det är ärligt talat inte så enkelt alla gånger. Juice PLUS+ löser problemet genom att komplettera din kost med de viktigaste aktiva beståndsdelarna i frukt och grönsaker. Hela färska frukter och grönsaker direkt från odlingarna utgör basen.

KRAFTFULLA ANTIOXIDANTER SKYDDAR DIN KROPP

Vill du skydda dig själv och din kropp mot skadlig yttre påverkan? Juice PLUS+ högkoncentrerade produkter innehåller alla slags viktiga antioxidanter. Enligt American National Cancer Institute är antioxidanter ämnen som kan skydda celler mot skador orsakade av instabila molekyler, så kallade fria radikaler. Exempel på antioxidanter är betakaroten, lykopen, C- och E-vitamin och andra ämnen. Många av dessa antioxidanta ämnen finns i frukter och grönsaker. Och det är exakt de ämnena du får med Juice PLUS+. Med rätt slags näring ökar energin i kroppen och ger mer bränsle i ditt aktiva liv.

FÅR MAN VERKLIGEN NÄRING FRÅN EN KAPSEL

HUR DU KAN TILLGODOSE DIG DET BÄSTA 

För att bibehålla näringen byggs råsaftpressnings- och torkningsanläggningar för Juice PLUS+ mycket nära de gårdar där jordbruksprodukterna skördas. Ingredienserna bereds medan de fortfarande är nyplockade och färska. När det inte går tillämpas en IQF-process (snabb styckfrysning): Frukt och grönsaker håller sig därför färska. Du kan tydligt känna av denna färskhet i ditt välbefinnande.
HÖGKONCENTRAT - DE BÄSTA DELARNA AV FRUKT OCH GRÖNSAKER
Detta har kunnat bevisas i flera oberoende studier. Resultaten visade bland annat att Juice PLUS+ ökar mängden viktiga aktiva celler i blodet. Och det gör det på kort tid.

Källa: Runt 30 studier där Juice PLUS+ ingår (detaljerade uppgifter fås på begäran). Klinisk forskning

NYHET!
JUICE PLUS +® OMEGABLANDNING

Inspirerad av naturen.
Juice PLUS+ Omegablandning är en växtbaserad kombination av fettsyrorna omega 3, 5, 6, 7 och 9 och bygger på en blandning av fröer, frukter och alger. Omega 3-fettsyrorna i Juice Plus+ Omegablandning är hämtade från den renaste och hållbaraste veganska källan av alla - alger!

Den perfekta kombinationen av natur och innovation. För att behålla sina rena näringsämnen av hög kvalitet processas de så lite det bara går.

JUICE PLUS +® COMPLETE

Juice PLUS+ shaker ger dig en perfekt blandning av kolhydrater, protein, fett, kostfiber, mineraler och vitaminer. Complete är fritt från konserveringsmedel och artificiella sötningsmedel, färgämnen och smakämnen.

Enkelt att tillreda, blanda  i 2,5 dl mjölk eller mjölkfritt alternativ som t ex havremjölk. Vill du ha mer är det bara att komplettera! Med färsk frukt eller krossad is.
Precis vad du känner för. Det är så enkelt!