top of page
362686794_775171971067178_1553615050411303101_n.jpg

Hej!

Mitt namn är Marie och jag har jobbat med välmående och hälsa i över 30 år.

Sabbade magen i restaurangbranschen som ung och kom in på hälsa på den egna sökande vägen.

Läste en Friskvårdsutbildning 1991 och blev zonterapeut 1992 på Axelssons i Stockholm. Jag är Kundaliniyogalärare och andningspedagog, makrobiotisk matlagningsfreak, utbildad i Ayurvedisk ansikts- och huvudmassage på Axelssons. Snart även Mindfulnesslärare, men mest av allt en nyfiken människa som har behövt och sökt verktyg i denna röriga värld. Men jag är som alla andra, gjort mängder av misstag, kraschat djupt, kommit upp igen och fortsatt framåt. Vi är alla på den här resan tillsammans och vi gör alla så gott vi kan. 

Kroppens och själens samarbete för att må bra är så viktig, så därav namnet MeraHjärta som står för att hjärtat behöver vara med i alla beslut för att må bra och hitta rätt väg.

Jag föreläser om hjärtats intelligens, tillståndet flow och vill lära människor att hitta återhämtning,  stillhet på insidan och lära sig andas och att bygga upp god självläkning.

Och jag är fashinerad över hur tekniken och vetenskap kommer ikapp snabbt nu. Frekvensmedicinen är här. 

Jag jobbar med en mycket fin manick som gör saker kan jag lova.<3

Mera Om Marie - den längre versionen

Mitt hälsointresse började redan som 20- åring då jag förstörde min mage och min kropp i restaurangbranschen. Jag insåg att jag behövde ta hand om mig själv bättre och började studera friskvård på Friskvårdsutbildningen på Grimslöv i Växjö. Här träffade jag en kvinna som kom att betyda mycket. Jag fick äta och lära mig mer om yin och yang i maten och filosofin kring hur kroppen reagerar på värme och kyla, vad som värmer och kyler på insidan och hur det påverkar oss. Makrobiotiken har ända sedan dess funnits med.   Var privatkock i Tyskland hos en bankdirektör och hans familj i vackra Schwarzwald och haft matlagningskurser på många platser och i flera länder. Finns inget som går upp mot en varm mustig misosoppa när man känner sig lite på väg att bli förkyld och frusen. För att inte tala om en skål vältvättat långkokt råris med gomasio - sesamsalt. Jag är långt ifrån strikt i min kost idag, tvärtom, men jag kommer alltid tillbaka till makrobiotisk mat och den fina filosofin om yin och yang. Speciellt när jag blir förkyld, vilket i den makrobiotiska filosofin är att kroppen är för yin, för kall, nerkyld av det jag ätit under lång tid. Lätt åtgärdat när man kan detta, att styra tillbaka till en mer yang kost. Det går mycket snabbare än man tror.

Därefter följde många år av exprimenterande och resande och utforskande av denna magiska kunskap som har många tusen år på nacken.

 

Det som har stannat i mitt liv är yogan, den makrobiotiska kosthållningen, zonterapin, och allt som har med andning att göra - det enklaste redskap vi har med oss hela tiden och som är den första byggstenen för att skapa balans och må bra.

Mat som medicin har alltid legat mig varmt om hjärtat, och jag har lagat mat med filosofin om Yin och Yang under 30 år. Jag levde länge på en sådan kursgård och har haft många matlagningskurser och är utbildad inom den makrobiotiska filosofin och matkonsten.

 

För att kroppen ska kunna vara frisk och självläkande föreläser jag om och rekommenderar Juice PLUS - Rawfood i kapslar. Vi är många hälsocoacher som tillsammans delar med oss av en av de främsta, renaste och mest studerade wholefoodprodukterna i världen. Frukt, grönsaker och bär i kapslar är det bästa jag stött på under mina år inom hälsa. Läs gärna mer, det är viktigt att kroppen får näring idag.

Ring mig

0734-332517

Email 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page