top of page

Holistiska Behandlingar

GOTLAND

SARA KI HÄLSOKLINIK - VISBY

th.jpg
ZONTERAPI

Dina magiska fötter

I 30 år har jag förundrats över zonterapins kraftfullhet och enkelhet. Så genialiskt. Att hela kroppen finns i miniatyr i foten, och att genom att trycka på foten - behandla det som finns i kroppen. Och med den snabbhet det fungerar - många gånger direkt. Andra gånger behövs mer tid.

Min zonterapi är skön och djupt avslappnande. Jag använder inte hårda pinnar som gör ont. Jag använder mina händer och fingrar för att trycka och stimulera punkter under, över och på sidorna om foten. Vissa ställen kan ömma lite, men det brukar vara en skönond känsla av smärta.

365978584_1233975060654926_6539958213046
MASSAGE

Din kropp bestämmer

Hela kroppen eller bara axlar och nacke. En kombination med zonterapi och frekvenser, eller ben och vader mest. Du bestämmer själv hur du vill ha din massage. Vi kommer fram till det bästa för dig.

Min massage är inte terapeutisk, bara skön.

th.jpg
ALOE GUA SHA FACE

Ansiktets bästa

En återfuktande ansiktsbehandling med aloe vera mask, rengöring och gele.

Gua Sha är en kristallsten som i svepande drag lyfter och föryngrar huden, ökar cirkulationen i de små kapiillärerna och ger lyster.

 

Magiskt skön huvudmassage och avslutande ansiktsmassage med aloekräm.

Kosmetisk smear

AYURVEDISK HUVUD- OCH ANSIKTSMASSAGE

Indisk tradition - med sesamolja

En oerhört avslappnande och djupt meditativ massage som öppnar chakrasystemet och balanserar hela kroppen. Mjuka rytmiska dragningar i hårbotten och ansikte avslutas med en grundlig massage av alla ansiktets små muskler. 

marmor yta

TERAHERTZFREKVENS-BEHANDLING

Framtidens hälsa

Allt är vibrerande energi. Tekniken har hunnit ikapp och det går nu att behandla kroppens celler med organiska frekvenser som laddar cellerna till sin bästa frekvens. Den inre läkaren kan starta sitt fina jobb i våra kroppar. Mycket kraftfull och avslappnande behandling.

bottom of page